Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
02.06.2013 17:55 - ВОЛЕН СИДЕРОВ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 10615 Коментари: 15 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  С гласуването си в парламента, с което на практика подкрепи включването на ДПС в новото правителство, Волен Сидеров извърши акт на предателство към своите поддръжници, към националната кауза и към България!

Костадин Костадинов, НФСБ: Волен Сидеров от днес е записан в историята като най-големия национален предател на България

21 май 2013 | 15:58 | Агенция "Фокус"
image

Варна. Волен Сидеров от днес нататък е записан в историята като най-големия национален предател на България. Това каза на пресконференция във Варна Костадин Костадинов, областен координатор на НФСБ за Варна и Добрич, предаде репортер на Радио „Фокус” – Варна. Той посочи, че Сидеров, излъгвайки за пореден път близо 300 000 души, ги е разочаровал и те повече няма да гласуват и няма да вярват на никого. „Този национален предател Волен Сидеров, лично според мен, трябва да влезе в затвора - максимално бързо”, каза още Костадинов. Той добави, че лидерът на "Атака" е „кукла на конци” на Ахмед Доган и Лютви Местан, като добави, че Местан и Сидеров са като сиамски близнаци или скачени съдове. 
Костадинов заяви, че НФСБ ще работи за сваляне на новото правителство още от първия ден на неговото формиране. „Ние от НФСБ смятаме, че този парламент няма да просъществува дълго. Ако бъде все пак избрано правителство, то ще бъде абсолютен политически генен проект. Затова веднага ще започнем да действаме за неговото сваляне“, заяви Костадинов.
Според него 42-тото Народно събрание е вредно за България. „Правителството, което то ще излъчи, ще бъде абсолютно импотентно, вредно и болно. Колкото по-бързо бъде премахнато, толкова по-добре за нас и нашите деца“, добави той.
Десислава СТОЯНОВА 


сряда, май 29, 2013 от Pernik1НОВИНИ

Ангел Джамбазки: Подкрепата за това правителство ще е национално предателство!image

Правителство с министър-потурнак, от “квотата” на ДПС, който предлага учебници на “майчин”, тоест турски език и обучение на турски в училищата не трябва да се подкрепя и гласува по никакъв начин. Това правителство ще провежда протурската политика на антибългарската­противоконституционна партия ДПС в българското образование.

Подкрепата за това правителство ще е без съмнение национално предателство, което не може да бъде простено и обяснено по никакъв начин. На никаква цена, срещу никакви пари, облаги и привилегии. С никакви трикове, обяснения, врътки и прочее…

Затова народните представители от ПП”Атака” не трябва да се регистрират в залата в началото на днешното заседание. Защото регистрацията и на един народен представител на ПП”Атака”, без значение как ще гласува в последствие, ще означава осигуряване на необходимия за гласуване на правителство на БСП и ДПС кворум. Ще означава срамна и предателска коалиция.

Ще означава национално предателство, съдействие и подкрепа за връщане на ДПС и нейната протурска политика на власт в България.


Избиратели към Сидеров: Върнете гласовете ни!

 „Предателю, ние не сме деца, да ни лъжеш и на нас кристално ни е ясно какво направи !!!
Предаде избирателите си на първо място и предаде каузата БЪЛГАРИЯ !
За това си виновен единствено ти и нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДСБ или някой друг ти е виновен.
Предател на майка България!”

„Сидеров , вие предадохте своите избиратели по възможно най-мръснишкия начин! Чувствам се омерзена и погнусена !Ако съм искала да гласувам за ДПС, щях да го направя. ВЪРНЕТЕ МИ ГЛАСА!”

„Другарю Сидеров! Вие вписахте името си в Българската история като първият псевдо националист и ПРЕДАТЕЛ на България на равно с Костов, Станишев и БСП.”

„Избирателите сигурно никога не са си представяли, че като гласуват за АТАКА ще дойде ДПС.”

Това са част от коментарите, които заляха страницата на Волен Сидеров в социалната мрежа. Изглежда, че избирателите, които са подкрепили „Атака” са наистина разочаровани от гласа, който даде нейният лидер, за да спаси кворума. Гласоподавателите са видимо обидени и се чувстват предадени от политиката, която „Атака” провежда след парламентарните избори. Според тях Сидеров е извършил днес своето политическо самоубийство.


Камен Петков: Волен Сидеров спаси Доган.

22 Декември, 2011

Волен Сидеров и Христо Бисеров спасили Ахмед Доган от разследване за големия хонорар, получен от него като хидроспециалист по проекта Цанков камък. Скандалната новина обяви в ефира на бТВ бившият член на парламентарната група на „Атака” Камен Петков.
Друг бив атакист – Кирил Гумнеров потвърди сензационната вест. Тогавашният председател на Комисията за борба с корупцията Валентин Николов се опитал да се противопостави и да иска пълно разследване на догановия хонорар от близо 2 млн лева, но Волен сидеров му разпоредил да осуети ровенето.                                                                                                                                                                                            
Това стана след като в стаята на „Атака” в НС дойде зам.-председател на ДПС (с българско име, но не каза кой) и разговаря „на четири очи” с Волен Сидеров, разказа Камен Петков.

„Атака” и ДПС са скачени съдове, зависими са една от друга и се поддържат. Може би има съглашение между тях. Това го разбрахме или по-точно го усетихме след екшъна пред софийската джамия, когато мюсюлмани и хора от партията на Сидеров се биха.


121-ият депутат Сидеров събуди ирония в мрежата

България, 29.05.2013 15:39

Автор: btvnews.bg

Словесен щурм се надигна срещу националистите в интернет

Партията на Волен Сидеров бе подложена на словесен щурм в социалните мрежи. „Атака” бе обвинена в подкрепа на БСП и ДПС, нещо което лидерът Волен Сидеров многократно отрече през деня, макар че именно неговата регистрация осигури кворум за гласуване на кабинета „Орешарски”.

Началото на днешната интернет комуникация постави депутатът от „Атака” Десислав Чуколов, който написа във Фейсбук: „Съратници, днес АТАКА ще спаси България от 4 годишно турско робство”.

Последвалото решение на Сидеров да даде възможност на парламента да работи като стана 121-ият депутат, нужен за кворум, обаче обърна другата страна на монетата. Към страницата на партията във Фейсбук полетяха стотици обвинения в „предателство”, а малко по-късно модераторите забраниха коментарите.


16.03.2013

Волен е предател, замени ме с Доган

Сидеров си измислил любовната афера с Деница Гаджева, за да изглежда скандалът им битов

 

Капка Георгиева се обиди, че Волен Сидеров не е обърнал внимание на изявите й и заяви доста сериозно и по женски за бившата си половинка.

Пред жълта медия тя заяви,  че доскоро се е опитвала да го разбере, но вече се е превърнала в негов враг. “Той не само съсипа едно семейство с капризите и прищевките си. Той буквално съсипа и националната идея. Предаде я”, обясни ядосаната Капка.

Според нея бившият й съпруг не понесъл нейния национализъм, защото имал общи интереси с Ахмед Доган. Затова и си измислил любовната афера, за да изглежда скандалът им битов. “Всъщност той не ме замени с друга жена, а с друг мъж и това е Доган”, категорична е тя. Волен се продал на ДПС и превърнал в скачени съдове двете партиин.  “Той буквално пристана на Доган. Аз не зная за колко и за какво се е продал, но е видно, че се е продал. И сега танцуват в една и съща стъпка, един и същ танц и ще извлекат взаимна изгода. Нашата цел беше ДПС да не съществува като партия и да я изметем от политическите хоризонт. В момента обаче “Атака” се крепи на съществуването на ДПС и обратното. И двете партии са се хванали здраво, за да влязат в следващия парламент. За мен Волен е национален предател”, продължи с нападките екссъпругата на националиста.

Капка поясни, че не танцувала заради него в “Денсинг старс”, както грешно разбрали думите й медиите. Танцувала за себе си, за близките си хора, за релакс, за националната идея, като извън репетициите работела за влизането на партията й в парламента. До нея сега нямало мъж, но тя пък и не разполагала с време да се занимава с мъже. Имала далеч по-важни задачи от търсенето на любовник и евентуален бъдещ съпруг.


сряда, 8 февруари 2012 | 
Публикувано от Надежда Димитрова

Отцепник от „АТАКА”: Волен Сидеров цака в кеш, за да не напускат групата му

Стоян Иванов: Сидеров е предател и лъжец!

Независимият народен представител коментира пред “ШОУ” проверката на прокуратурата за подписаните договори за поръчителство, чрез които депутатите на „Атака” бяха поставени във финансова зависимост от Волен Сидеров.

Иванов разкри, че цели седемнадесет атакисти от сегашния парламент имат подписани такива договори за поръчителство към офшорни фирми. Общо 40 души са подписвали такива, когато са били излъчвани за кандидати за депутати.

Извършената проверка доказа, че Волен Сидеров лъже, че няма нищо общо с тези фирми. Формални собственици на петте офшорни фирми се водят двама вуйчовци на Капка Сидерова. Пред магистратите са заявили единодушно, че Волен Сидеров лично ги помолил подпишат документи за създаването на тези фирми, за да помогнат на партията на племенницата си. След това нямали никаква връзка с офшорките.

Иванов смята, че това са хора, които са вярвали на Волен, както самият той, и за това не ги упреква. Сидеров направил така, че да изглежда, че те са хората, които се опитват да държат в зависимост депутати от българския парламент.

Бившият депутат от „Атака“, твърди, че и негови колеги от РЗС също са подписвали подобни документи, но под формите на записи на заповед. В крайна сметка се разбирало, че под подобна зависимост са над 10% от депутатите в парламента, а от техните гласове понякога зависи кой текст ще бъде приет.

Иванов смята, че компетентните органи умишлено се правят на разсеяни, защото Сидеров още се ползва с някакъв политически или съдебен чадър.

Бившият депутат разказа за клюката, че в момента Волен Сидеров плаща на някои депутати, за да не напуснат парламентарната група, което ще доведе до разбиването й. Лидерът на „Атака” месеци наред лъгал, че отцепниците му били взели субсидията, а тя си отивала в партията. Накрая независимите я пренасочили, защото парите се прахосвали за безумия, а от ГЕРБ поне обещали да ги дарят.

Сидеров бил предател не само на хората, но и на идеите, партията и семейството си. Личният му провал принудил групата му да подкрепя с гласовете си кандидатури на ДПС за важни институции.


ПРЕДАТЕЛ!!! Волен Сидеров ВЗЕЛ 1 МИЛИОН ЛЕВА от ДПС за КВОРУМ в ПАРЛАМЕНТА!!!

Качено от Adminka на June 2, 2013

:
На въпрос на Сашо Диков вярно ли е, че Волен Сидеров е получил един милион лева от Станишев да осигури кворум в парламента и да бъде гласувано правителствато, Капка Георгиева каза, че наистина има такава информация, но парите са дадени от ДПС и по-точно от човек, който е от техните среди, има много голям бизнес и е заинтересован ДПС да е във властта. БСП се пазели от бившия й съпруг и не влизали в преговори с него, защото не били сигурни в неговата почтеност и мълчание. Предпочитат да го заобикалят, а да не влизат в съглашение с него.

Волен е един поличитечски труп. Волен Сидеров - той бавно се самоубива и скоро изобщо няма да бъде на политическата сцена. Алчността го убива, той продава националните идеи за пари. А тръгнеш ли да се продаваш, вече не си националист. Бившата му съпруга прогнозира, че него няма да го има в следващия парламент. На въпроса какво мисли за любовта му с Деница, тя отговори, че човек първо предава семейството си, после партията си, накрая самия себе си. Не ме интересува с коя е в момента. Насят се слухове, че изневерява и не нея с новата млада депутатка. Това не е моя работа. Да прави каквото иска. Той не същестува като мъж за мен. Единственото, което искам е да подаде молба за развод и да не се водя по документи негова жена. Опитвала съм се да го накарам да се разведем, но и там не се получава. Не зная каква игра играе, но официално ние все още сме женени, а на мен това не ми е приятно.

Източник: skandalno.net


Волен Сидеров даде спасителния глас за кворума

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров спаси кворума на днешното заседание на сформираното 42-ро НС, на което трябва да бъде гласуван кабинетът на Пламен Орешарски.

В самото начало липсваха нужните 121 регистрирани депутати за кворум, като броят им дори достигна до 118, което постави кворума под въпрос.

Гласуването на кабинета “Орешарски” обаче бе спасено от лидера на “Атака” Волен Сидеров, който се регистрира в последните минути и така осигури необходимия глас за провеждането на кворума.

При разбивката по групи се оказа, че са се регистрирали 84 народни представители на БСП, 26 на ДПС и 1 на “Атака”. От ГЕРБ присъстваха в залата, но съвсем очаквано не се регистрираха, а след проверката на кворума напуснаха пленарното заседание.


·         Четвъртък, 30 Май 2013 08:42 

Притиснат със заплахи от всички страни, Волен Сидеров ще поиска политическо убежище.

Причината е – да може да се крие в чужда държава, когато стане напечено.

По предварителни данни, Турция е готова да предостави политическо убежище на лидера на „Атака”.

Народът скочи срещу Волен!

Хората не вярват вече на нито една от думите му за стабилност, демокрация и парламентаризъм – а го считат за предател, защото той се прегърна с ДПС!

Как започна всичко това...

Един депутат от „Атака” се регистрира на заседанието в НС, като по този начин бе достигнат необходимия кворум от 121 депутати.

Така правителството на Орешарски беше гласувано. След като на таблото светна числото 121, парламентарната група на ГЕРБ напусна залата."Станаха уникални в своите измишльотини. Близо две минути председателят чакаше необходимия глас. Излязохме от залата, за да видят всички, че тези три партии са едно. Това правителство е несменяемо, благодарение на Волен Сидеров. Изобщо не искам да коментирам бръщолевенията на депутатите от „Атака", заяви в кулоарите Бойко Борисов.

Решаващият глас даде лично лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Камерите се фиксираха върху Сидеров, от което се видя, че той натиска копчето за регистрация. Решението на лидера на "Атака" взриви интернет.

Форумите на десетки сайтове закипяха.

Като стотици българи искаха на момента да се тръгне към Парламента, където да линчуват предателят Сидеров.

Интересното е, че основно желанията са на поддръжници на пишман-националиста, разочаровани от предателството му. Ето част от мненията на българите за Волен.

 Коментари за предателството на Волен Сидеров, с чийто глас става възможен нов кабинет с участие на турците от ДПС:

•    Сидеров, като си лафите с Местан ага, на „майчин” език ли го правите, или на български?

•    Волене, душо рязана... Много ти здраве от Лютви Местан! Доган ви чака и двамата довечера на софра в сараите, гнидо долна, българоубиец мръсен!

•    Здравейте, българи, аз съм психиатър.

Ето диагнозата на Волен Сидеров.

Биполярното афективно разстройство (понякога наричано с остарялото си име манийно-депресивна психоза или циклофрения) е заболяване от групата на т.нар. афективни разстройства и е класифицирано като психично заболяване, психично отклонение, което се характеризира най-вече с промяна в настроенията.

Епизоди на депресия и меланхолия са последвани от периоди на еуфория.

Именно това състояние психиатрите наричаме "мания".

Основните симптоми са силно повишеното настроение, двигателна активност и мегаломанните идеи. Повишеното настроение варира до еуфория, но някои болни са гневни и раздразнителни. Мисленето е ускорено, а речта – бърза.

Самокритичността е винаги снижена с отхвърляне на необходимостта от лечение.

•    Пиша този коментар и изчезвам от форумите.

Сидеров, Мидеров, Станишев, Доган, Местан, Борисов, Цветанов - не знам кой си, еди кой си, еди какво си.

Много луксозни костюми и чепици износиха вече 23-24 години по червените килими.

Много печатарско мастило се изхаби и продължава да се хаби за тези жалки креатури.

Много столове се изкривиха и се изтъркаха из телевизионните студия.

Много псевдожурналистически езици им облизаха и продължават да им облизват задниците.

Нещастна Българийо, млади хора на България - дето много разбирате и по изборно време си седите по кафенетата и философствате - сега излезте и обяснете на света, че през май 2013 година отново избирате комунистическите кърлежи да ви управляват.

След толкова опити да бъда нормален човек в собствената си държава - вече се отказвам.

Нека младите да си носят кръста!

Или – червената звезда...

Или полумесеца, пречупения кръст или каквото си изберат.

•    Юда Искариотски /Юда Искариот/ е новозаветен персонаж от Библията.

Той е един от 12-те следовници на Иисус Христос, апостолите.

Предава Спасителя на първосвещениците от Синедриона - негови преследвачи - за 30 сребърника. Разкаян за постъпката си, той връща парите и се обесва на една смокиня.

Това ще бъде и твоята съдба, предателю Сидеров!

Бог ще те накаже за това, че предаде България и я поднесе в ръцете на турци и комунисти.

 •    Честито на всички атакисти!

Водачът ви Волен се нагъзи пред ПЕС и ФЕС!

Жалко за всички избиратели на „Атака” които му повярваха.

•    Браво, Болене, машалла, ашколсум, аферим -  свиквай с тези фрази и вазелин си вземи, че анадолските манафи нямат...

Да пукнеш дано.

•    Сидеров ефенди: Дадох си дупето, за да не става кавга

•    Волене, ти не даде гласа си, ти даде гъза си.

•    Началото на края на Сидеров, партията му и неговия харем – поне готов ще го даде на турците

•    Машалла! Волен ефенди – биринжди гювенди!

•    Сложихте си чалмите!

А щом сте с чалми - вече не сте християни!

Бог да ви убие атакистите /Сидеров, Чуколов, Павел Шопов.../, ако посмеете някога да пристъпите в християнски храм...

 

•    Волене, как ти стои новия фес? Добре ли ти приляга?

•    Болене, предател мръсен, гласувах за теб – но никога повече, турчин долен!

•    Ако българският парламент и българските депутати и политици позволят на това същество да размахва пръст на когото му падне, лоша работа.

Намерете начин да му разцепите групата - не знам с какъв акъл там се намърдаха и хора уж с образование и манталитет - сигурно им е дал пари, но какво от това. Той пък има да връща на онези стари свои депутати, дето ги накара да теглят заеми и после ги изрита. Направо така му се канят, че дано не го срещнат някъде.

Сега стана ли ви ясно какво си натресохте. Защо бе, хора, гласувахте за „Атака”? Така и не ми стана ясно. Защо? За какво? За кого? Трябваше ли да допускате това същество да се вихри там и да ръси глупости, да изнервя всички и всичко. Кой е той, бе?

Как позволихте да ни яхне този гном?Атакистите, нали сте срещу ДПС?

А вашият Волен се гушка с Местан... 

•    Волен Сидеров: Благодаря ви, българи, че от прост и беден редактор ме направихте милионер!

Сега гласувайте и за Барека – че и той има нужда до ходи до Париж с любовницата си като мен!

•    Вестник „Хюриет”: Турция дава политическо убежище на Волен Сидеров!

•    Волене, викаш, че те е страх да не те убият?

Имаш право да се плашиш.

Националните предатели постоянно трябва да ви е страх.

•    Сидеров, застрашен ти бил животът – да, ама и моя живот е застрашен, като знам каква тройна ламя ще ни управлява.

И то само заради теб.

Мръсник! Предател! Българоубиец!

•    Очаквано за 93% от България – само не и за онези 7 на сто, гласували за „Атака” - Волен пак се извъртя като палачинка.

Днес не е в поза партер пред Борисов, но е в поза партер пред БСП-ДПС.

А чуваме, че някои от вторите уважавали и мъже...




Гласувай:
19



1. alchemist - Гатанка
02.06.2013 18:07
Един ден срам, цял живот милионер.
Що е то?

Волен Сидеров
цитирай
2. ackoleff - Ще го разберете
02.06.2013 23:12
Волен Сидеров обеща да е КОШМАР за ГЕРБ и БСП и ще го изпълни. Точка 1-ва - ГЕРБ да е опозиция и да трепери от яд и страх. Точка 2-ра - правителството да се моли да не започнат протести /не като театрото сега/ водени от АТАКА.
цитирай
3. ssvetozar - Реакцията на гласувалите за Атака ?
02.06.2013 23:26
Интересна е реакцията на гласувалите за Атака. Някакво проучване какъв процент би гласувал за Атака сега. Въпросът е че избирателите на Атака са доста анти-ГЕРБ настроени и това поведение на Волен Сидеров се представя именно като анти-ГЕРБ.
цитирай
4. lambo - Сидер и Атака са създадени от Доган БЕЙ и винаги са работили за ДПС
03.06.2013 09:11
По заповед на Доган Сидер държеше за топките Мутрата, чрез подкрепата си в Парламента.

Пак по заповед на Доган сега Сидер се обърна срещу Мутрата
цитирай
5. ravramov - Няма да търся аргументация от автора на материала и от Ламбо,
03.06.2013 10:15
защо "Волен Сидеров е най-големия престъпник в България", понеже явната злоба спрямо г-н Сидеров и ПП Атака говори сама по себе си! На тези селски трикове и циркаджийски номера може да се вържат само промити мозъци и зомбита!
И нека плюещите по Волен Сидеров първо да кажат как и от кого са сътворени партиите на РазБойко и неговите патерици от Националния фронт за спасение на Бойко, партията на Касим Дал и пуделите от РЗС?!?!?!
Боже, пази България!
цитирай
6. kamasutra - Трябва да пази господ България, ...
03.06.2013 10:34
Трябва да пази господ България, наистина.
И БСП са разбойници, и ГЕРБ , и ДПС, но те са си поне такива по рождение. Убийци по рождение.
А тоя изрод Сидеров се превърна от националист в турска подметка, от християнин в безгръбначна медуза, от политик - в л..о.

И забелязвате ли как всички комунисти вече са много мили към л...то?
Наричаха го фашист, ама щом ги качи на власт, стана много мил.
Откъде взе пари тоя боклук за партийната си телевизия Алфа, която има оборудване за милиони евро?
Сидеров е най-мръсното и вонящо нещо в цялата мръсна и воняща политическа банда гадове.
цитирай
7. stupidkid - А кво трябше да направи?
03.06.2013 12:17
Да предизвика повторни избори, щото имаме няколко излишни милиона да ги организираме ли? Щяха ли да са различни резултатите? По- добре ли щеше да е ГЕРБ да продължат с унищожаването на малкия бизнес, ако дойдат на власт? Не са ли спекулации и ебавка с общественото търпение 4те часа турски в училище, на които много повярваха? Или пък щеше да е най- добре още 1 месец без стабилно правителство, така че и последния инвеститор да се откаже от България? Ква алтернатива педлагат хората от форума?
цитирай
8. ravramov - Уважаеми stupidkid,
03.06.2013 12:34
другарите от форума не могат да предложат нищо, поради простата причина, че тяхната единствена цел е омаскаряването на г-н Волен Сидеров, от когото оправдано много се боят!
Поздрави!
цитирай
9. oara - това влечуго само се омаскари.
03.06.2013 13:59
ravramov написа:
другарите от форума не могат да предложат нищо, поради простата причина, че тяхната единствена цел е омаскаряването на г-н Волен Сидеров, от когото оправдано много се боят!
Поздрави!


не даде ли властта точно на комунистите и турците, срещу които уж се бореше2
не го ли направи по най-мръсния начин, като долна курва
а при нови избори е ясно, че няма да се вмъкне в парламента.
ако ти си от Атака, пич, обясни на избирателите как така вашия фюрер докара на власт турците, адемовци и прочее
не можеш да обясниш
сидеров е презряна и жалка к...а, така че не се наемай да адвокатстваш на тая отрепка.
защо не протестира срещу фалшивите за дпс от турция
ама ако касират тримата депутата от дпс и се стигне до нови избори, от тая плюнка няма да остане нищо
като яне ще изчезне от сцената
цитирай
10. oara - Алтернативата е ясна, пич.
03.06.2013 14:04
stupidkid написа:
Да предизвика повторни избори, щото имаме няколко излишни милиона да ги организираме ли? Щяха ли да са различни резултатите? По- добре ли щеше да е ГЕРБ да продължат с унищожаването на малкия бизнес, ако дойдат на власт? Не са ли спекулации и ебавка с общественото търпение 4те часа турски в училище, на които много повярваха? Или пък щеше да е най- добре още 1 месец без стабилно правителство, така че и последния инвеститор да се откаже от България? Ква алтернатива педлагат хората от форума?



и предишното, и това правителство са негодни.
нови избори, при които изобщо няма да са същите резултати.
да не мислиш, че някой от излъганите атакисти пак ще гласува за тях
друг път
цитирай
11. ravramov - Уважаеми oara,
03.06.2013 14:49
ако бяхте наясно, че именно ГЕРБ и нейният лидер РазБойко, който е верен другар на ислямския фундаменталист Реджеп Таийп Ердоган, са най-туркофилската и антибългарска партия, не щяхте да ни занимавате с Вашите цинични драсканици!
цитирай
12. oara - ти не четеш добре.
03.06.2013 15:00
ravramov написа:
ако бяхте наясно, че именно ГЕРБ и нейният лидер РазБойко, който е верен другар на ислямския фундаменталист Реджеп Таийп Ердоган, са най-туркофилската и антибългарска партия, не щяхте да ни занимавате с Вашите цинични драсканици!


кой ти говори за герб? написах,ч и герб бяха същите. не само хората от герб са отвратени от тоя подлец, аз не съм от никоя партия и последно гласувах за царя, оттогава не съм гласувал(
никакви цинични драсканици не пиша. цинично е да предадеш избирателите си, да се одупиш на дпс и да станеш това, което е сега волен.
цитирай
13. kordon - от kordon до почитателите на Волен Сидеров
03.06.2013 15:42
От вас научавам, че да предадеш каузата и принципите, които гръмогласно си прокламирал, е отговорно поведение и пример за патриотизъм. Един от лайтмотивите в доктрината на г-н Сидеров бе борбата с "нелегитимната, противоконституционната, етническата и протурска партия ДПС". Преди няколко дни същият този г-н Сидеров ЛИЧНО, със собствения си глас осигури възможност на турците и служителите на Държавна сигурност от ДПС да влязат във властта и да управляват България. Това, че Волен Сидеров е успял да ви заблуди е лошо, но не е най-лошото. По-зле би било, ако продължавате да упорствате и да защитавате безрезервно и безкритично този предател. Защото тогава и вие се превръщате в предатели!
цитирай
14. karaiany - Майор Михов Москва. Май. Ма...
03.06.2013 15:55
Майор Михов

Москва.
Май.
Манифестация.
Майор Михов минава
махайки.
Могъща е мисълта на марксиста – материалист майор Михов.
Москва
мамвзолея
майор Михов марширува с много медали.
Минава маршал Маринивски.
- Мирно за майор Михов.
Мека.
Минарета.
Меки миндери.
“Машалла, майор Михов, машалла!”,
мъркат морни манафи.
Мала Азия.
Мараня.
Минарета.
Мръсни миндери.
Майор Михов млещи мазен минет на махараджата.
Марараджата:
Машалла майор Михов, машалла!
Мраморно море
Мустафа манаф мързелува на миндерлък.
Минава майор Михов.
- Мараба майор Михов.
- Мараба Мустафа манаф.
Манхатън.
Мъгла.
Майор Михов мъчи мафията.
Мафията:
Милост майор Михов, милост!
Манхатън.
Мрак.
Марихуана.
“Милост, майор Михов, милост!”,
молят мръсни мародери.
Майор Михов мъсти
Майор Михов е мЪстия
Милано.
Мафия.
Миланската мафия с Мерцедес
майор Михов с Москвич.
Майор Михов мрази мафията.
Мафията мрази Майор Михов.
Много млади, мръсни мафиоти млатят Майор Михов между мъдете и мозъка.
Марсилия
Малка мома маа майор Михов минет.
Майор Михов мълви – машалла, моме, машалла.
Михайловград.
Майор Миховица в мензис,
майор Михов мрачно мастурбира
между миндера, масата и мивката.
Москва.
Майор Михов маршрува.
Маршал Макаров:
Молодец майор Михов, молодец!

автор неизвестен
цитирай
15. cornflower - волен е
04.06.2013 08:24
новият хитлер!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4845448
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285